221220231.jpg

Najaarsupdate werkzaamheden Holland Park Diemen

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Holland Park Diemen.

Momenteel zijn we op alle fronten bezig in de uitvoering. Voor toren 6 zijn we bezig met de opbouw van het casco en zijn we aan het einde van het jaar op de 7e verdieping. Voor blok 8 is het metselwerk en de gevelafwerking van de binnentuin gereed en krijg je mooi beeld hoe de gevel er uiteindelijk uit komt te zien. Omdat de gevel op de delen al volledig gereed is zijn we ook al gestart met de afbouw van de appartementen en de algemene ruimte. Verder is toren 5 inmiddels op hoogte en is het metselwerk nagenoeg gereed. Aan het einde van het jaar zal de ‘kroon’ van toren 5 worden afgewerkt met zetwerk waarna de steiger zal zakken zodat ook dan de gevel van toren 5 in beeld komt voor de omgeving.

De afgelopen periode is er hard gewerkt door alle bouwvakkers en zij hebben ervoor gezorgd dat in alle omstandigheden het werk op een goede en veilige manier is uitgevoerd. Enorm veel respect en complimenten voor iedereen die zijn steentje daaraan heeft bijgedragen!

Kerstvakantie

Vanaf 23 december tot en met 7 januari liggen de meeste werkzaamheden stil op de bouwplaats van Holland Park Diemen. Er zijn enkele partijen die beperkt doorwerken gedurende deze periode. Vanaf maandag 8 januari start iedereen zijn werkzaamheden weer op. 
Namens het team van Bouwcombinatie Holland Park Diemen wensen wij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!