DJI_0076-HDR-2.jpg

Bouwupdate Holland Park Diemen - september

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Holland Park Diemen.

Toren 5 & 6

De vakantieperiode is voorbij en op het project Holland Park Diemen zijn we weer volop aan het werk het project. We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt, want met de stort van de bovenste vloer heeft toren 5 haar hoogste punt bereikt.

Toren 6 bevindt zich momenteel op de 4e verdieping. Deze toren wordt gebouwd met behulp van prefab sandwich elementen. Dit zijn gevelelementen die in de fabriek worden gemaakt inclusief metselwerk, kozijnen, glas en andere afwerkingen. Vervolgens worden deze gevelelementen naar de bouwplaats vervoerd om te worden geplaatst.

 

Blok 8

De gevels voor de overige bouwdelen (Blok 8) zijn opgebouwd uit traditioneel metselwerk met allerlei fraaie details en specials. Het metselwerk is in volle gang en de verwachting is dat we einde 2023 het metselwerk kunnen afronden. Aansluitend kunnen we dan de gevel afwerken, zodat de steiger kan zakken.

Momenteel zijn we op veel fronten bezig en vanaf volgende week komen daar ook de afbouwwerkzaamheden bij als we starten met de binnenwanden. Dit alles vereist veel aandacht van het uitvoeringsteam.

Bekijk video

Dronebeelden

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!