hdp 26-4 2.jpg

Bouwstromen Holland Park Diemen ingericht

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Holland Park Diemen. Dit project wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam.

Parkeergarage

De 3-laagse parkeergarage is voorzien van de kanaalplaatvloeren met uitzondering van de kraan-sparingen en de aansluitende vloerdelen op de laagbouw. De eerste helft van de druklaag op de begane grondvloer is gestort.

hdp 26-4 2.jpg

Toren 5 en 6

Toren 5 vordert met de ruwbouw en staat tot en met de 10e verdieping. Op de begane grondvloer zijn we gestart met de gevelsluiting door middel van HSB-elementen. In week 20 starten we met het metselwerk vanaf de 2e verdieping. De begane grondvloer en 1e verdieping worden als laatst voorzien van metselwerk. Hiermee voorkomen we risico op het beschadigen en vervuilen van het metselwerk tijdens de bouw.

Toren 6 staat tot en met de 2e verdieping, hiervoor zijn de eerste sandwichelementen geleverd en geplaatst.

Blok 8: geel laagbouw

Bij blok 8, geel laagbouw, langs het spoor en tussen de torens, zijn we gestart met betonwerk op de 5e verdieping. In week 22 starten we met het metselwerk aan de Hofzijde boven de parkeergarage. Aan de spoorzijde van de parkeergarage wordt de binnengevel gesloten door middel van een kalkzandsteen wand.

Blok 8: rood- en blauw laagbouw

Begin Q1-2023 zijn we begonnen met het casco van rood- en blauw laagbouw. In week 18 wordt de 3e verdiepingsvloer van rood laagbouw gestort. Voor blauw laagbouw zijn we gestart met de 1e verdieping. In week 22 zullen we starten met de gevelsluiting van rood laagbouw. Ook worden de eerste prefab sierelementen geplaatst waarna gestart zal worden met het gevelmetselwerk.  

hdp 26-4 1.jpg
hdp 26-4 3.jpg

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!